Basisopleiding voor Mobiliteitscoördinatoren

basisopleiding banner
Scroll down

Basisprincipes voor een sterk mobiliteitsmanagement

Woon-werkverkeer en zakelijke mobiliteit zijn meer dan ooit belangrijke evoluerende maatschappelijke thema’s. Een goed opgeleide mobiliteitsverantwoordelijke is dus cruciaal binnen je organisatie. Om je hierbij te helpen, organiseert de VSV daarom in samenwerking met de Provinciale Mobiliteitspunten de 4-daagse Basisopleiding voor Mobiliteitscoördinatoren.

De basisopleiding bestaat uit vier modules van telkens één dag. Je kan kiezen voor een specifieke module of je kan de volledige reeks van vier modules volgen.

Voor wie?

Mobiliteitscoördinatoren, HR-verantwoordelijken, fleetmanagers, technisch verantwoordelijken, beleidsmakers, preventieadviseurs uit ondernemingen, organisaties en overheden.

4-daagse mix van theorie en praktijk

  • inleiding mobiliteitsmanagement en verkeersveiligheid
  • aan de slag met mobiliteitsmanagement
  • een bedrijfsvervoerplan opstellen
  • een bedrijfsvervoerplan implementeren en sensibiliseren

Prijs

  • Voor 1 lesdag betaal je 155 euro.
  • Voor de volledige opleiding krijg je 10% korting en betaal je 560 euro.

Wanneer?

De volgende opleidingsreeks start in het najaar 2019. Wil je jouw plekje nu al verzekeren? Contacteer Rutger Huybrechts, projectverantwoordelijke Basisopleiding Mobiliteitscoördinatoren (rutger.huybrechts@vsv.be of 015 63 14 07).

De vele praktijkvoorbeelden van de gastsprekers hebben mij verbeterpunten gegeven om de mobiliteitswerking in onze firma nog concreter te maken!
Jacqueline Marinus - mobiliteitscoördinator Umicore Hoboken
Door de heldere uitleg kreeg ik meer inzicht in bedrijfsvervoerplannen. De opleiding was zeer praktijkgericht, een absoluut pluspunt
Louis de Geest - consulent bedrijfsvervoerplannen stad Gent
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie