Getuigen onderweg

Getuigen Onderweg
Scroll down

Het verhaal van een verkeersslachtoffer, nabestaande of veroorzaker

Direct betrokkenen bij een verkeersongeval zijn enorm gemotiveerd om anderen aan te zetten tot verantwoordelijk gedrag in het verkeer. Rondpunt vzw biedt daarom de mogelijkheid een slachtoffer, nabestaande of veroorzaker van een verkeersongeval uit te nodigen in je bedrijf.

Rondpunt_logoCMYK-verctorieel

Met een pakkend verhaal beïnvloeden de getuigen het verkeersgedrag van je medewerkers. Een getuigenis duurt 50 minuten en wordt gevolgd door een korte nabespreking.

De exacte invulling van ‘Getuigen onderweg’ maken we op maat van je bedrijf. Wil je jouw medewerkers sensibiliseren met deze getuigenis? Dan steun je daarmee ook de opvang en begeleiding van slachtoffers, nabestaanden en veroorzakers van verkeersongevallen.

Prijs

Voor de getuigenis inclusief nabespreking (1 uur en 20 minuten) betaal je 300 euro.
De VSV factureert na de prestaties met vrijstelling van de BTW (ART. 44, § 2 van het BTW wetboek). Onze tarieven zijn inclusief voorbereiding en verplaatsingskosten.

Onze medewerkers vonden de getuigenis zeer positief. Zonder meer een goed initiatief! We denken ondertussen verder na om verkeersveiligheid blijvend te benadrukken.
Manu van Overbeke - ROB-tv
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie