Iedereen op de e-bike

Verkeer AntwerpenVoor VSV, Vlaamse Stichting Verkeerskunde
Scroll down

Stap op de elektrische fiets en overwin het testparcours

Elektrische fietsen zijn helemaal in. Zowel jong als oud stappen steeds vaker op de e-bike voor recreatieve en praktische verplaatsingen of voor woon-werkverkeer. Uit een enquête bij 1497 Belgische fietshandelaars blijkt zelfs dat 2 op 5 nieuw verkochte fietsen elektrisch rijden.

Elektrisch fietsenparcours (TK)

Test je skills

Tijdens deze demo krijgen je medewerkers de kans om een testparcours af te leggen met de e-bike. 5 personen kunnen op hetzelfde moment deelnemen. De lesgever geeft een korte toelichting en beantwoordt al je vragen. Elke deelnemer kan 15 minuten fietsen en zo verschillende oefeningen en systemen uitproberen.

4 e-bikes en 1 speed pedelec

De e-bikes hebben een elektrische hulpmotor met trapondersteuning tot maximum 25 km/u en een vermogen tot 250 watt. Elke fiets heeft een andere aandrijving: type met voorwielmotor (2 fietsen), type met achterwielmotor (1 fiets) en type met middenmotor in de trapas (1 fiets).

Activiteiten combineren?

Dat kan! Je kiest uit onze workshops, sensibiliserende actiesgetuigenissen of voorstellingen en wij zorgen voor een vlot doorschuifsysteem en praktisch verloop. Zo kan je eenvoudig een halve of hele dag rond veilig verkeer organiseren.

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie