Over de VSV

Summerschool 2019 -1378
Scroll down

Educatie en sensibilisering van alle weggebruikers

De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) streeft samen met alle betrokken actoren naar nul verkeersslachtoffers. Door onze inzet en expertise zorgen we ervoor dat mensen zich veilig gedragen in het verkeer. Dat doen we door educatie en sensibilisering van alle weggebruikers.

Bij decreet opgericht

De VSV werd bij decreet opgericht door het Vlaams Parlement en voert projecten uit in opdracht van de Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken.

Safe2work voor bedrijven

Om ook in organisaties voluit voor veilig verkeer te gaan, ontwikkelde de VSV het Safe2work aanbod. Met dit kant-en-klaar pakket aan informatie, workshops en netwerkevenementen kunnen we zo ook organisaties en hun werknemers bereiken.

Vlaanderen moet een Europese topregio worden op vlak van veilig verkeer
Eddy Klynen - Coördinator VSV

Finalist overheidsorganisatie van 2017

De VSV was één van de drie finalisten in de categorie regionale overheidsorganisaties van de verkiezing Overheidsorganisatie van het Jaar van EY en haar partners DE TIJD/L’Echo en BNP Paribas Fortis. Deze nominatie is een mooie beloning voor het harde werk van onze medewerkers en vrijwilligers en voor de inzet van alle mensen en organisaties waar we al jaren mee samenwerken om van Vlaanderen een verkeersveilige regio te maken.

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie