Test4
25/10/2017

Programma Netwerkmeeting bekend!

Scroll down

Hoe werk ik aan een veiligheidscultuur in mijn bedrijf? Waar moet ik op letten als ik mijn collega’s op de fiets zet? Wat zijn veilige bedrijfs- of vrachtwagens?

Bijna 50% van de dodelijke arbeidsongevallen gebeurt in het verkeer. Wil uw bedrijf investeren in veilig verkeer en uw medewerkers veilig op pad sturen? Kom dan zelf de antwoorden op deze vragen ontdekken tijdens de Safe2work Netwerkmeeting van de VSV en de Vlaamse overheid in samenwerking met de haven van Antwerpen.

We verwelkomen u graag op 17 november in het Havenhuis Antwerpen met een gratis rondleiding in dit architecturaal meesterwerk, een heerlijke lunch en een boeiend programma rond verkeersveiligheid.

Het (zo goed als volledige) programma staat nu ook op de website! Kies uw themasessie en schrijf nu in.

Tot snel!

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie