Virtualrealitybrillen

Reserveren
VSV Levensloop209
Scroll down

De dode hoek… een probleem?

Aanrijdingen tussen rechts afslaande vrachtwagens en fietsers blijven jaarlijks slachtoffers eisen. Technische maatregelen (zoals de verplichte dodehoekspiegel) redden levens, maar volstaan niet om het aantal dodehoekongevallen sterk te verminderen. Daarom is het noodzakelijk om je werknemers te blijven sensibiliseren.

Beleef de dode hoek in virtual reality

Ervaar het gevaar van dodehoeksituaties door de ogen van een vrachtwagenchauffeur of fietser in deze levensechte simulatie met virtualrealitybrillen. Je neemt zelf plaats achter het stuur van een vrachtwagen en ervaart wat de chauffeur wel en niet ziet. Of je stapt op een fiets en je leert hoe de dodehoeksituatie eruitziet voor een fietser en waar de gevaarlijke zones zich juist bevinden.

Sensibiliserende actie op je events, beurzen of opleidingen

De VSV-begeleiders komen ter plaatse met een set van maximum 8 VR-brillen met de applicatie Dode Hoek. Je krijgt een korte toelichting vooraf, begeleiding tijdens de virtualrealitybrillen en een sensibiliserende nabespreking over de gevarenzones rond voertuigen.

Vragen of reserveren?

Bewerkt

Een bredere vorming voor veilig verkeer

Onze virtualrealitybrillen kunnen ook een sensibiliserende bouwsteen zijn in een bredere vorming voor veilig verkeer. Zo kan je jouw werknemers echt sensibiliseren. Je kan kiezen voor een doorschuifsysteem met andere activiteiten. Hiervoor biedt de VSV interactieve workshops aan.

Bekijk de andere sensibiliserende acties

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie